מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

תפקידה של המרינדה

תפקידה של המרינדה כפול: טעם וארומה מצד אחד וריכוך מצד שני. 

נתחים קשים ירוויחו מאוד משהייה ממושכת במרינדה, אפילו של מספר ימים. 

לא כדאי להטביע נתחים במישרה. כדאי להשרות בשכבת נוזל רדודה, כדי לאפשר מעבר אוויר, ולהפוך מדי פעם. 

נתחי בשר משובחים, מיושנים ורכים, סטייק פילה למשל, חבל לשים במרינדה. המרינדה תשתלט על טעמו הטוב של הבשר, ובריכוך ממילא אין צורך.