נודלס עם כבדי עוף ופירות יבשים
החומרים:
4 חבילות נודלס בשקית ( 85 גרם כל שקית)
רבע כוס כוסברה קצוצה
רבע כוס שמיר קצוץ
כף נענע קצוצה
100 גרם משמשים מיובשים פרוסים
2 כפות צנוברים מטוגנים
250 גרם כבדי עוף
מעט שמן לטיגון
לרוטב:
רבע כוס שמן זית
מיץ מלימון
מלח ופלפל שחור
אופן הכנה:
- מבשלים את הנודלס כשתי דקות בסיר עם 2 ליטר מים רותחים ומעט מלח, רק עד שהם מתרככים.
- מסננים ומעבירים לקערת הגשה. מוסיפים את עשבי התיבול, המשמשים והצנוברים.
- מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים על הנודלס, מערבבים בעדינות.
- מנגבים את כבדי העוף במגבות נייר ומטגנים במעט שמן חם. מצננים מעט וחותכים לרבעים. מפזרים על הסלט ומגישים.