מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

נודלס עם ברוקלי ואגוזים

החומרים:

3 חבילות נודלס מג’יק (85 גר’ כל אחת)
4-3 כפות שמן חמניות או תירס
2 כפיות ג’ינג’ר טרי קלוף וקצוץ דק
3-2 בצלים קלופים וחתוכים לרצועות
400 גרם ראשי ברוקולי, מפורקים לראשים קטנים
4-3 בצלים ירוקים חתוכים לטבעות
1/2 כוס מרק צח
4 כפות רוטב סויה
1 כף חומץ יין
1 כף דבש
100 גרם אגוזי קשיו קלופים
6-4 שיני שום כתושות
מלח,פלפל שחור
2 כפות מרק עוף



אופן הכנה

  1. מטגנים על אש גבוהה את הבצל בשמן עד לשקיפות.
  2. מוסיפים את הג’ינג’ר, השום והברוקולי. מערבבים כ-2-3 דקות על אש גבוהה.
  3. מוסיפים את הבצל הירוק, הסויה, החומץ, הדבש, התבלינים, 1/2 מכמות האגוזים והמרק הצח ומביאים לרתיחה.
  4. מכניסים את הנודלס לסיר עם 2 ליטר מים רותחים ו-2 כפות מרק עוף.
  5. מבשלים כ-2 דקות, מסננים ומוסיפים את האטריות למחבת.
  6. מערבבים, מקשטים בשארית אגוזי הקשיו ומגישים חם.