מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מומלץ להכין את כל האביזרים הדרושים לפני שמתחילים להכין את הבשר

 

האביזרים הסטנדרטיים כוללים מלקחיים, סכין גדולה, תבלינים, כלי להעברת הבשר המוכן, ומשטח עבודה בו ניתן לטפל בבשר ובירקות לפני הצלייה.

הינה כמה דברים שאולי לא חשבתם עליהם:

  • בקבוק התזה למים - אם האש עלתה פתאום תוך כדי הצלייה (בד"כ משומן מטפטף) תוכלו להרגיע אותה לפני שתחרוך את הבשר.
  • מזלג-חצי בצל-שמן - להשתדל להעביר גם תוך כדי צלייה ואפילו להשתמש במברשת קשה או שפכטל לגרד את השאריות הקטנות שנדבקו לרשת והתפחמו.
  • ענפי תבלינים - רוזמרין או טימין - מומלץ לזרוק מידי פעם על הגחלים לקבלת ארומה והשבחת טעמו של הבשר.
  • כפפת בישול - אם אתם רגישים לחום העולה מן המנגל. אל תתביישו להשתמש בכפפת בישול להגן על היד.
  • בקבוק יין וכוס - יין משובח משביח גם את יכולותיו של הממנגל.