מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

כמה זמן משרים את הבשר במרינדה?

השאלה לכמה זמן להשרות את הבשר במרינדה, תלויה בשאלה מה תפקידה? 

בשרים אדומים מנתחים קשים - אפשר להשרות במשך מספר ימים. רבעי עוף לא יותר ממספר שעות. חזה עוף, אם מחליטים ללכת על מרינדה, לא יותר מחצי שעה עד שעה. 

תמיד מנגבים את הבשר מהמרינדה לפני הצלייה, ולפעמים, בהתאם למתכון ספציפי, מברישים אותו במהלך הצלייה בנוזלי המישרה.