מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

היתרונות באכילת בשר

הבשר שהינו מזון טבעי מכיל בנוסף לחלבונים, ויטמינים ומינרלים חשובים שספיגתם בגוף באמצעות אכילת בשר היא אופטימלית.

הויטמינים החשובים ביותר אותם מכיל הבשר הינם מקבוצת B: תיאמין, ריבופלוין, ניאצין, ויטמין B6 וויטמין B12. ויטמין B12 הינו "המפורסם" מביניהם בגלל חיוניותו לתפקוד מערכת העצבים ומקורו הכמעט בלעדי הינו הבשר.

המינרלים החשובים ביותר אותם מכיל הבשר הינם ברזל ואבץ. הברזל והאבץ חיוניים למעברי החמצן בגוף ונספג בצורה אופטימלית כאשר מקורו בבשר, בהשוואה לספיגתו ממקורות צמחיים.