מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

גולש עגל עם כרוב ניצנים וערמונים

החומרים:

1 ק"ג קוביות גולש עגל טיבון ויל
1/4 כוס שמן זית
3 שיני שום קצוצות
5 עלי מרווה טריים קרועים
24 בצלי שאלוט קלופים
1/2 ק"ג כרוב ניצנים טרי או קפוא
250 ג’ ערמונים קלופים (יש להשיג בואקום)
מלח,פלפל שחור טחון טרי
1 כוס מים רותחים


אופן הכנה:

  1. מחממים את השמן בסיר וכשהוא חם מכניסים פנימה את הבשר ומשחימים אותו סביב סביב.
  2. מוציאים את הבשר מהסיר, מכניסים לסיר את עלי המרווה, הבצלים והשום ומטגנים כשתי דקות.
  3. מוסיפים את כרוב הניצנים והערמונים לטיגון של דקה נוספת. מחזירים את הבשר לסיר, ממליחים ומפלפלים. מערבבים ומוסיפים כוס מים רותחים.
  4. מביאים לרתיחה ומבשלים מכוסה על להבה נמוכה כשעה וחצי עד שהבשר רך.