גולש עגל עם כרוב ניצנים וערמונים
החומרים:
1 ק"ג קוביות גולש עגל טיבון ויל
1/4 כוס שמן זית
3 שיני שום קצוצות
5 עלי מרווה טריים קרועים
24 בצלי שאלוט קלופים
1/2 ק"ג כרוב ניצנים טרי או קפוא
250 ג’ ערמונים קלופים (יש להשיג בואקום)
מלח,פלפל שחור טחון טרי
1 כוס מים רותחים
אופן הכנה:
- מחממים את השמן בסיר וכשהוא חם מכניסים פנימה את הבשר ומשחימים אותו סביב סביב.
- מוציאים את הבשר מהסיר, מכניסים לסיר את עלי המרווה, הבצלים והשום ומטגנים כשתי דקות.
- מוסיפים את כרוב הניצנים והערמונים לטיגון של דקה נוספת. מחזירים את הבשר לסיר, ממליחים ומפלפלים. מערבבים ומוסיפים כוס מים רותחים.
- מביאים לרתיחה ומבשלים מכוסה על להבה נמוכה כשעה וחצי עד שהבשר רך.