קבוצת נטו

סלמון בתנור בעשבי תיבול ופטריות

חומרים: 

נתח סלמון

2 כוסות יין לבן 

3 שיני שום
פטריות שמפיניון
עשבי תיבול (פטרוזיליה, שמיר ומעט רוזמרין)
שמן זית
מלח ופלפל

 

אופן ההכנה

  1. משרים את נתח הסלמון למשך שעתיים במשרה המורכבת מ-2 כוסות יין לבן, מלח, פלפל שחור גרוס גס, 3 שיני שום קצוצות דק וחצי כוס שמן זית.
  2. מוציאים את פילה הדג מהמשרה, מנערים, מניחים על גבי רדיד אלומיניום ומפזרים עשבי תיבול קצוצים במעבד מזון.
  3. מוסיפים פטריות שמפיניון, עוטפים את הדג ומכניסים לתנור בחום גבוה למשך כ-15 דקות.
  4. מסירים את רדיד האלומיניום ומגישים חם.