סלמון בתנור בעשבי תיבול ופטריות
חומרים:
נתח סלמון
2 כוסות יין לבן
3 שיני שום
פטריות שמפיניון
עשבי תיבול (פטרוזיליה, שמיר ומעט רוזמרין)
שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
- משרים את נתח הסלמון למשך שעתיים במשרה המורכבת מ-2 כוסות יין לבן, מלח, פלפל שחור גרוס גס, 3 שיני שום קצוצות דק וחצי כוס שמן זית.
- מוציאים את פילה הדג מהמשרה, מנערים, מניחים על גבי רדיד אלומיניום ומפזרים עשבי תיבול קצוצים במעבד מזון.
- מוסיפים פטריות שמפיניון, עוטפים את הדג ומכניסים לתנור בחום גבוה למשך כ-15 דקות.
- מסירים את רדיד האלומיניום ומגישים חם.