קבוצת נטו

סלמון ברוטב פסטו

מתכון קליל וקל הכנה

החומרים: 


2 קילו סלמון
חצי לימון סחוט
כוס רוטב פסטו טרי 
4 שיני שום כתושות
50 גר' צנוברים 
מלח גס
פלפל גס
שמן זית

 

אופן ההכנה:

  1. שוטפים את פילה הסלמון ומספיגים את הנוזלים. מטפטפים מעט מיץ לימון, מלח ופלפל וממתינים מעט.
  2. משמנים תבנית עם שמן זית, מניחים את הסלמון שלם בתוף התבנית
  3. מורחים את הדג בפסטו , שום, מפזרים מעל מלח ופלפל גס
  4. מפזרים צנוברים מעל הכל 
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות לחצי שעה

מומלץ להגיש עם ירקות חלוטים או גרטן תפוחי אדמה