קבוצת נטו

סלט פסטה עם טונה ושעועית

החומרים:

500 גר' פסטה פנה

2 כוסות שעועית ירוקה עדינה , חלוטה במי מלח, חתוכה לרצועות באורך 4 ס"מ

2 קופסאות טונה בשמן 

1/2 כוס שמן זית

פטרוזיליה

פלפל ומלח



אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה במי מלח ומסננים.
  2. מקפיצים קלות את השעועית בשמן הזית
  3. מסננים את הטונה, מפוררים ומוסיפים פנימה
  4. מוסיפים את הפסטה לרוטב, מערבבים, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומורידים מהאש. 
  5. מסיפים פטרוזיליה קצוצה