קבוצת נטו

כדאי לארגן את הגריל כך שתמיד יהיה בו איזור מוגדר ללא פחמים

אם חלק מהאוכל מוכן קודם, מעבירים אותו לאזור החם פחות, וכך הוא ישאר חם (אבל לא ליותר מדי זמן). 

יש למרוח את הרשת בשמן, מיד לאחר שמניחים אותה מעל לגחלים. אפשר לעשות זאת בשיטת הסטקיות: חצי בצל טבול בשמן, או עם מגבת נייר טבולה בשמן. 

הגריל, ובמיוחד הרשת, צריכים תמיד להיות נקיים. הדרך הכי טובה לשמור על ניקיון הרשת היא לנגב את השומן ואת האוכל השרוף מיד אחרי שמורידים את המזון מהרשת. כך לא תצטרכו לשפשף עם סקוץ’ וסבון ולקלקל את השימון הטבעי שנוצר על הרשת תוך כדי שימוש. אם אין לכם מברשת מיוחדת, כדור של נייר כסף מוחזק במלקחיים יעשה את העבודה. 

הכינו את כל אביזרי הגריל בהישג יד. בפעם הראשונה שהעוף יידלק לכם ולא תמצאו את בקבוק המים - תבינו למה. 

תמיד צריך שיהיה עוד פחם מוכן לצלייה. יש מעט דברים מעצבנים יותר מאוכל שעוד לא מוכן, וגחלים שכבר גוועו מתחתיו.