קבוצת נטו

דגים על האש

חומרים ל-2 דגים:


4 כפות שמן זית
כפית שום כתוש או 3 שיני שום קצוצות
מלח,פלפל
1/4 לימון סחוט
1/2 בצל יבש קצוץ

תוספת אפשרית:
2 גבעולי רוזמרין

 

אופן הכנה:

  1. מדליקים את המנגל.
  2. שוטפים היטב את הדגים ומייבשים בנייר מגבת.
  3. מערבבים היטב את חומרי הרוטב.
  4. כשרשת המנגל חמה מורחים אותה עם חצי בצל טבול בשמן.
  5. טובלים את הדגים ברוטב ומניחים על הרשת. תוספת אפשרית: מכניסים גבעול רוזמרין לכל דג באזור הראש
  6. צולים 5 דקות, מברישים צד עליון והופכים למשך 5 דקות נוספות.