דג בקלה בסגנון ים תיכוני
חומרים ל-4 מנות:
4 דגי בקלה ללא ראש
4 עגבניות בשלות
1 כף שמן זית
בצל יבש
מעט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
- מנקים את הדג מחלקים מיותרים.
- במחבת כבדה מחממים שמן לטיגון ומטגנים מעט את הדגים.
- מוציאים את הדגים לצלחת.
- באותה מחבת מטגנים את הבצל.
- חותכים את העגבניות לקוביות, מוסיפים למחבת ומבשלים את העגבניות החתוכות
- מוסיפים 1/2 כוס מים רותחים ואת התבלינים. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הדגים על העגבניות.
- מכסים את המחבת ומבשלים כ-20 דקות נוספות.
* ניתן להגיש בצלחת בתוספת תפוחי אדמה מבושלים.