מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

סטייק פילה טונה אדומה עם עגבניות שרי

חומרים:


2 סטייק פילה טונה אדומה
שמן זית
בצל יבש
2 כפות עלי בזיליקום טריים קרועים
1 כף מיץ לימון
מלח ופלפל

 

אופן הכנה:

  1. מתבלים את הסטייקים במלח גס ופלפל שחור.
  2. מחממים היטב מחבת גדולה וכבדה, מוסיפים שמן זית ומטגנים את הסטייקים כ-2 דקות מכל צד.
  3. מניחים על צלחת ההגשה.
  4. במחבת נפרדת מחממים חצאי עגבניות שרי עם שמן זית ומבשלים כ-3 דקות תוך כדי ערבוב עדין.
  5. מסירים מהאש ומוסיפים בזיליקום, מיץ לימון, מלח, פלפל, מערבבים ומגישים לצד הסטייק.