מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

נודלס עם כבדי עוף ופירות יבשים

החומרים:

4 חבילות נודלס בשקית ( 85 גרם כל שקית)
רבע כוס כוסברה קצוצה
רבע כוס שמיר קצוץ
כף נענע קצוצה
100 גרם משמשים מיובשים פרוסים
2 כפות צנוברים מטוגנים
250 גרם כבדי עוף
מעט שמן לטיגון

לרוטב:
רבע כוס שמן זית
מיץ מלימון
מלח ופלפל שחור


אופן הכנה:

  1. מבשלים את הנודלס כשתי דקות בסיר עם 2 ליטר מים רותחים ומעט מלח, רק עד שהם מתרככים.
  2. מסננים ומעבירים לקערת הגשה. מוסיפים את עשבי התיבול, המשמשים והצנוברים.
  3. מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים על הנודלס, מערבבים בעדינות.
  4. מנגבים את כבדי העוף במגבות נייר ומטגנים במעט שמן חם. מצננים מעט וחותכים לרבעים. מפזרים על הסלט ומגישים.