מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

חוסר סבלנות יגרום לכך שהבשר יהיה חרוך בחוץ ונא בפנים

הפחמים מוכנים כאשר הם מכוסים שכבה דקה של אפר ואין להבות כלל. 

כדי לוודא שהפחמים מוכנים אפשר להרגיש את חומם מקרוב, בדיוק בגובה בו תהיה הרשת. אם תצליחו להחזיק מעמד יותר משתי שניות, סימן שהפחמים עדיין אינם חמים מספיק. 

כאשר הפחם מוכן, הוסיפו עשבי תיבול (אם אתם נוהגים להשתמש בהם), והניחו את הרשת. ניתן גם לעבור על הרשת עם בצל מצופה בשמן זית. חכו עוד חמש דקות, כדי שגם הרשת תתחמם, ואפשר להתחיל לצלות.