מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

דג בקלה בסגנון ים תיכוני

חומרים ל-4 מנות:


4 דגי בקלה ללא ראש
4 עגבניות בשלות
1 כף שמן זית
בצל יבש
מעט פלפל שחור גרוס
 


אופן הכנה:

  1. מנקים את הדג מחלקים מיותרים.
  2. במחבת כבדה מחממים שמן לטיגון ומטגנים מעט את הדגים.
  3. מוציאים את הדגים לצלחת.
  4. באותה מחבת מטגנים את הבצל.
  5. חותכים את העגבניות לקוביות, מוסיפים למחבת ומבשלים את העגבניות החתוכות
  6. מוסיפים 1/2 כוס מים רותחים ואת התבלינים. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הדגים על העגבניות.
  7. מכסים את המחבת ומבשלים כ-20 דקות נוספות.

*  ניתן להגיש בצלחת בתוספת תפוחי אדמה מבושלים.