פילה מרלוזה בנוסח צרפתי חריף
מנה צרפתית חריפה מהירת הכנה ל-4 סועדים
החומרים
800 גרם פילה מרלוזה
מעט פלפל שחור גרוס
1 כף שמן זית
4 כפות חרדל דיז’ון
חבילת עירית קצוצה
לימון חתוך לרבעים
אופן הכנה:
- מחממים גריל עליון בתנור ומכינים את רשת התנור קרובה לגריל.
- מניחים את פילה הדגים בתבנית על נייר אפיה,בוזקים פלפל שחור ומורחים היטב בשמן זית.
- מורחים את הפילה מצידו העליון בחרדל, אופים בתנור עד לצבע שחום,4-3 דקות לכל היותר.
- בוזקים את העירית הקצוצה על צלחות, מניחים בצד פלח לימון ובאמצע כל צלחת מנה דג.