מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

פילה מרלוזה בנוסח צרפתי חריף

מנה צרפתית חריפה מהירת הכנה ל-4 סועדים
 

החומרים

800 גרם פילה מרלוזה
מעט פלפל שחור גרוס
1 כף שמן זית
4 כפות חרדל דיז’ון
חבילת עירית קצוצה
לימון חתוך לרבעים

 

אופן הכנה:

  1. מחממים גריל עליון בתנור ומכינים את רשת התנור קרובה לגריל.
  2. מניחים את פילה הדגים בתבנית על נייר אפיה,בוזקים פלפל שחור ומורחים היטב בשמן זית.
  3. מורחים את הפילה מצידו העליון בחרדל, אופים בתנור עד לצבע שחום,4-3 דקות לכל היותר.
  4. בוזקים את העירית הקצוצה על צלחות, מניחים בצד פלח לימון ובאמצע כל צלחת מנה דג.