מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

סלמון ברוטב שמנת ותפוזים

חומרים לכ-5 מנות:


פילה סלמון נורווגי שלם
מיץ לימון ומיץ תפוזים
מלח ופלפל שחור גרוס גס
מיכל שמנת מתוקה
כף חרדל
פלחי תפוז

 

אופן הכנה:

  1. מפשירים את נתח הסלמון ומנגבים במגבת נייר.
  2. יוצקים על הפילה מעט מיץ לימון ומיץ תפוזים ומשהים כשעה במקרר.
  3. מוציאים את הדג, מנגבים במגבות נייר, מטגנים במחבת משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל.
  4. מרתיחים את מיצי המשרה, מוסיפים שמנת מתוקה ומעט חרדל ומבשלים מעט.
  5. יוצקים את הרוטב על הפילה ומקשטים בפלחי הדרים.

* אפשר להגיש על מצע של פרוסות תפוחי אדמה מבושלים ומטוגנים ורבעי בצל מטוגן או פסטה מוקפצת עם ירקות.