סטייק פילה טונה אדומה עם עגבניות שרי
חומרים:
2 סטייק פילה טונה אדומה
שמן זית
בצל יבש
2 כפות עלי בזיליקום טריים קרועים
1 כף מיץ לימון
מלח ופלפל
אופן הכנה:
- מתבלים את הסטייקים במלח גס ופלפל שחור.
- מחממים היטב מחבת גדולה וכבדה, מוסיפים שמן זית ומטגנים את הסטייקים כ-2 דקות מכל צד.
- מניחים על צלחת ההגשה.
- במחבת נפרדת מחממים חצאי עגבניות שרי עם שמן זית ומבשלים כ-3 דקות תוך כדי ערבוב עדין.
- מסירים מהאש ומוסיפים בזיליקום, מיץ לימון, מלח, פלפל, מערבבים ומגישים לצד הסטייק.