דגים על האש
חומרים ל-2 דגים:
4 כפות שמן זית
כפית שום כתוש או 3 שיני שום קצוצות
מלח,פלפל
1/4 לימון סחוט
1/2 בצל יבש קצוץ
תוספת אפשרית:
2 גבעולי רוזמרין
אופן הכנה:
- מדליקים את המנגל.
- שוטפים היטב את הדגים ומייבשים בנייר מגבת.
- מערבבים היטב את חומרי הרוטב.
- כשרשת המנגל חמה מורחים אותה עם חצי בצל טבול בשמן.
- טובלים את הדגים ברוטב ומניחים על הרשת. תוספת אפשרית: מכניסים גבעול רוזמרין לכל דג באזור הראש
- צולים 5 דקות, מברישים צד עליון והופכים למשך 5 דקות נוספות.