מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

דגים מטוגנים בשמן עמוק

חומרים ל-2 דגים:


1/2 כוס קמח
1 כפית מלח שולחני
1/2 כפית פלפל לבן
1 כפית אבקת שום

 

אופן הכנה:

  1. מחממים בסיר שמן עמוק לחום של טיגון.
  2. מערבבים את הקמח עם כל התבלינים ומפזרים בצלחת שטוחה.
  3. שוטפים היטב את הדגים ומייבשים במגבת נייר.
  4. חורצים בכל דג חריצים אלכסוניים, 3 מכל צד.
  5. טובלים את הדגים בקמח ומנערים מקמח עודף.
  6. מטגנים את הדגים בשמן עמוק כ-5 דקות. אין להכניס למחבת יותר משני דגים בבת אחת, על מנת למנוע את התקררות השמן.
  7. מוציאים, מניחים על נייר סופג למשך כדקה וחצי ומגישים.

* ניתן לקלף בקלות את העור לפני ההגשה.